UM JE KAO PADOBRAN.
NE RADI AKO SE NE OTVORI.

Teški putevi u životu često vode do najlepših destinacija. Mi radimo ono što je ispravno a ne ono što je lako, gradeći kvalitetna dugoročna rešenja, ulazeći u poslovanje naših klijenata do mere do koje nas tamo puste. Dok drugi rade razvoj ali za strance, a treći na domaćem tržištu nude svoja gotova rešenja, mi svakodnevno pravimo softvere po meri za domaće klijente i po tome smo jedinstveni.

Mi pravimo poslovni softver. I ponosni smo na to. Smatramo da se uvođenjem pravilno postavljenog softverskog rešenja i procedura u postojeći koncept poslovanja može postići do 25% uštede u operacionim troškovima.

Poznati smo kao autori najbolje Android platforme za rad terenskih komercijalista u Srbiji, Kolibri. Takođe, advokatske kancelarije širom regiona nas dobro znaju kao firmu koja je napravila One Place. Naše starije kolege su priznati konsultanti u oblasti softverskih sistema, imamo i profesorskog iskustva na fakultetima iz oblasti projektovanja softvera. .

Micro BS je registrovani konsultant EBRD (EUROPEAN BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT) koja je detaljno proverila našu kompetenciju i do sada smo pod njihovim okriljem uspešno završili dva konsultantska projekta. Dobili smo nagradu Diskobolos 2014 godine. Počeli smo tako i ostali smo trajno Microsoft Partner, jer priča nas je odvela u .net tehnologije a od 2012. i u Android. No po potrebi programiramo i u ostalim tehnologijama, Java, iOS, Windows Mobile, php i mnogim drugim

Svaki klijent je jedinstven - detaljno analiziramo poslovni proces i očekivanja klijenta i posvećeni smo tome da svaki projekat uspe. Bilo da se razvija potpuno nov proizvod ili se vrše dorade postojećih proizvoda, tu smo da obezbedimo uspeh. Cilj nam je da naše iskustvo i formalno obrazovanje stavimo u službu Vašeg poslovanja i na taj način omogućimo da dobijete najviše za uloženi novac.

Podaci stoje kod vas i o njihovoj bezbednosti strogo pazimo.

home_company3_pic15

Razvoj

Pronalazimo pravo rešenje i implementiramo ga koristeći naša znanja i iskustva za unapredjenje vašeg poslovanja.


 
home_company3_pic16

Proizvodi

Naša kompanija nudi implementaciju rešenja koja servisiraju stotine promena u minutu, pri tome ostajući sigurna, pouzdana i performantna.


home_company3_pic17

Konsalting

Pružamo profesionalne konsalting usluge koje obuhvataju IT savetovanje, izradu studije izvodljivosti, izradu sistem analize, upravljanje projektima, usluge medijacije kod implementacije u svojstvu trećeg lica, i pomoć pri razvoju softvera.