Kolibri TM

One Place
June 28, 2018

Kolibri TM© je naše rešenje iz klase mobile ordering softvera.Od malenog i jednostavnog rešenja za poručivanje robe koje smo 2008 pravili na Motorola uredjajima na Windowsu, do naprednih rešenja sa bogatim katalozima na tabletima veličine preko 10 inča, vodio nas je put dug preko deset godina, na kome je naš prozvod menjao oblik, rastao i sazrevao. Danas, sa našim proizvodom Kolibri TM©, spadamo u sam vrh ponuđača ovakvih sistema u Srbiji i regionu. Imamo klijente u Srbiji, Crnoj Gori i u Republici Srpskoj.

Uz korišćenje našeg softverskog rešenja preko 1000 ljudi svakodnevno umesto rokovnika nosi tablete - poručuje robu u maloprodajnim objektima, evidentira pozicioniranje robe, reklamni i izložbeni materijal, promocije, popisuje svoju robu i prisustvo i cene konkurencije.

Bez obzira na niz implementacija, ništa ne radimo rutinski i svakom projektu i klijentu pristupamo na jedinstven način, poštujući njegove specifičnosti i koristeći ono što smo tokom decenije rada napravili na najbolji način kako bismo podržali baš ono što mu je potrebno. Mi smo pozicionirani kao razvojno preduzeće što znači da sistem prilagođavamo u potpunosti vašim zahtevima u okviru implementacije.

Podaci stoje kod vas, a nudimo i model rente i model prodaje licenci. Spremni smo za sastanak i prezentaciju.