NA KRAJU, NIŠTA MI NE BISMO URADILI SAMI.
PONOSIMO SE VAMA.
HVALA VAM.

Alma Quattro

Micro Business Solutions - pravi partner


Preduzeće Alma Quattro prilikom izbora partnera uvek insistira na striktnom poštovanju najviših standarda poslovanja i kvaliteta. Pažljiv izbor je posebno važno i osetljivo pitanje u situacijama kada partner mora u potpunosti da se upozna sa svim aspektima poslovanja i da ima pristup informacijama vezanim za poslovanje, kao što je slučaj sa razvojem softverskog rešenja koje treba da pokrije veći deo poslovnog procesa.

Specifična oblast poslovanja preduzeća Alma Quattro je zahtevala višegodišnji rad na osmišljavanju originalnog i jedinstvenog poslovnog alata koji će u potpunosti odgovarati našim potrebama. Takav cilj je ostvaren zahvaljujući visoko stručnom i profesionalanom razvojnom timu preduzeća Micro Business Solutions, koji je uspešno ispratio zahteve i strategiju razvojnog odeljenja Alma Quattro.

Pored stručnosti i profesionalnog odnosa prema poslu i sveukupnoj saradnji, bili smo prijatno iznenađeni mogućnostima ekspertskog tima MicroBS-a da se u veoma kratkom roku upozna sa svim aspektima našeg poslovanja i da naše ideje ugradi u poslovni sistem "Medianet"© . Zahvaljujući takvoj saradnji kompletno poslovanje je podignuto na kvalitativno viši nivo, omogućivši nam automatizaciju velikog broja procesa.

Tokom čitavog razvoja i kasnije implementacije rešenja, uvek smo mogli da se oslonimo na konsultantske usluge preduzeća Micro BS i da budemo sigurni da će naši projektanti i menadžeri, uz njihovu pomoć, pronaći najbolja rešenja.

Specijalna nagrada Diskobolos, koja je dodeljena poslovnom sistemu Medianet© , samo je potvrda visokog kvaliteta.

Razvoj sistema Medianet© se nastavlja implementacijom aktuelnih tehnoloških inovacija uz aktivno učešće našeg višegodišnjeg partnera - preduzeća MicroBS.

Zoran Jović
IT manager

Ćatić Co.

Visok nivo fleksibilnosti i prilagođavanja


Micro BS je naš partner već četvrtu godinu. Odabrali smo ih i zadržali zbog visokog nivoa fleksibilnosti i prilagođavanja svim našim specifičnostima i zahtevima.

Uvođenjem Kolibri sistema za rad terenskih ekipa postigli smo visok nivo efikasnosti, tačnosti i transparentnosti, a komercijalisti jednostavnost u radu.

Mirela Alomerović
Ćatić Co.

Pekara Pons

Kompletan biznis stavljen na mali ekran!


Kolibri? Kompletan biznis stavljen na mali ekran. Puna kontrola informacija. Jednostavnost, lakoća i brzina rada. Efikasnost i efektivnost na visokom nivou. Promena pristupa poslu i pomeranje granica mogućnosti. Naša jedra su puna i plovimo brzinom koju odaberemo. Fantastično...

Marija Dilparić
Koordinator prodaje

Jugoimport-SDPR

Micro Business Solutions važan i pouzdan partner Jugoimport-SDPR


Procesno orijentisani informacioni sistem Jugoimport-SDPR usklađen sa zahtevima SMK (Sistem menadžment kvalitetom) je važan resurs u poslovanju Jugoimport-SDPR koji svojom dobrom organizacijom i naprednom logikom biznis inteligentnog izveštavanja umongome doprinosi veoma efikasnom i efektivnom poslovanju preduzeća i postizanju takvih poslovnih rezultata koji danas svrstavaju Jugoimport-SDPR u najuspešnija srpska preduzeća.

Informacioni sistem Jugoimport-SDPR je originalna kreacija IT i SMK stručnjaka Jugoimport-SDPR, što s ponosom ističem kao Rukovodilac informatike i kvaliteta Jugoimport-SDPR i nosilac projekta razvoja, implementacije i stalnog unapređenja istog. Veći deo informacionog sistema (oko 90%) izradili smo samostalno, a jedan deo za koji nismo imali dovoljno resursa uradili smo zajedno sa pojedinim IT firmama, među kojima bih posebno istakao firmu Micro Business Solutions iz Beograda.

Bili smo veoma izbirljivi i oprezni kod izbora IT partnera koji će da se meša u razvoj našeg informacionog sistema. Izabrali smo, posle mnogo razmišljanja, upravo ovu firmu da učestvuje u izradi jedne važne i veoma složene poslovne aplikacije. Na osnovu naših preciznih zahteva, programeri Micro Business Solutions su od nule proizveli veoma originalno softversko rešenje, specijalno za naše poslovne potrebe i mi smo, evo već treću godinu, veoma zadovoljni funkcionalnostima i pouzdanošću tog rešenja, ali, to moram da naglasim, i velikom kooperativnoošću celog tima Micro Business Solutions na čelu sa svojim glavnim menadžerom.

Slobodan Krstić
Rukovodilac informatike i kvaliteta
Nacionalni ECDL koordinator za Srbiju

Sterling doo

Micro BS - partner za razvoj biznisa


Kolibri je korisna i funkcionalna aplikacija za rad prodaje na terenu sa svim neophodnim informacijama i za terenski rad i za upravljanje prodajom.

Istovremeno Micro Bs nam je krairao i kompletan program za rad u magacinu i sve to integrisao sa postojećim ERP-om, tako da imaju sve naše preporuke kao zadovoljnog korisnika.

Predrag Kalabić
IT menadžer

Simex

Micro Business Solutions - partner od poverenja


Sa kompanijom Micro Business Solutions sarađujemo već 5 godina, a sve je počelo definisanjem funkcionalne specifikacije za rad terenskih ekipa Kolibri TM© , a ubrzo i njenom implementacijom. Uspešna i kvalitetna saradnja na ovom projektu, profesionalni pristup u svakom pogledu i njihovo veliko iskustvo omogućili su nam da uspostavimo funkcionalan sistem za rad terenskih ekipa na Android platformi, što je značajno doprinelo unapređenju prodaje.

Ponosni smo na našu dosadašnju saradnju kroz koju smo izgradili uzajamno poverenje, pošten i otvoren odnos.

Milomir Nastić
Direktor prodaje

Timicom

U Micro BS smo pronašli pravog partnera


Današnja trgovina zahtjeva stalno prilagodjavanje novim trendovima na tržištu, i jedan od najbitnijih faktora na putu ka uspijehu je i kvalitetna IT podrska. Od prvoga dana smo u MicroBS pronašli pravog partnera koji je odlično razumio naše zahtjeve i sve specifičnosti, a Kolibri nam je omogućio da se naša efikasnost u poslovanju podigne na jedan potpuno novi nivo.

U potpunosti svima preporučujemo njihov tim, jer imaju iskustvo, energiju, i volju da sve bude izvedeno na najbolji mogući način, uz potpuno pragmatičan pristup svim rizicima našeg poslovanja i ovakvih projekata.

Ivan Popović
Direktor prodaje

Euro Line

Izabrali smo Micro BS, i nismo se nimalo pokajali!


Za naš sistem za terenske komercijaliste, prema preporuci drugog zadovoljnog korisnika, izabrali smo baš Micro BS, i nismo se nimalo pokajali! Uvodjenjem Kolibri sistema za terenski rad ekipa postigli smo jedan brz,laki i efikasan rad na čemu smo im zahvalni.

Sa Micro BS, svaki zahtev i problem je rešiv, poslovanje podignuto na viši nivo a zbog visokog nivoa prilagodjavanja našim zahtevima I potrebama mi smo već nekoliko godina njihov veoma zadovoljni klijent. Sve pohvale i preporuke.

Svetlana Jekić
DOO Euro Line Kragujevac